Anna Selezneva, imaginea Pinko

Top modelul de origina rusa, Anna Selezneva a devenit imaginea campaniei de toamna a brand-ului italienesc de haine si accesorii, Pinko.

 Anna-blogColectia (prezenta in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) pune accent pe grafisme, camuflaj, animal print, reflexii metalice si readuce in centrul atentiei clasica, Little Black Dress.

Ca nuante, predomina negrul, verdele kaki, grena-ul, albul si accentele de argintiu si cupru. Fustele conice, cu taietura sub genunchi sunt asociate cu jachete din piele si bocanci; puloverele cu imprimeu geometric sau animal print sunt mixate cu fuste A-line cu grafisme,  iar colantii si pantalonii de camuflaj cu jachete biker intr-o interpretare rock-punk.

Aflata pe pozitia 36, in topul celor mai atragatoare top-modele ale momentului, Anna Selezneva a reusit sa puna in valoare stilul cameleonic si mereu in schimbare al brand-ului Pinko. Ea s-a metamorfozat intr-o diva punk-rock, in fata aparatului de fotografiat, fiind surprinsa in numeroase ipostaze, de celebrul Giampaolo Sgura.

Anna, in varsta de 23 de ani a fost descoperita  la 17 ani in timp ce se afla la MacDonalds! S-a mutat la Paris, unde a defilat pentru case de moda faimoase, printre care Balmain, Chanel, Dior, Lanvin, Hermes, Yves Saint Laurent sau Jean Paul Gaultier.