Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata, Mega Plush Volume Express, Maybelline NY!

Adio gene casante, rigide! Cu Mega Plush Volume Express, de la Maybelline NY, vei avea gene catifelate, cu volum incredibil!

  pantofi_turcoaz-blogCampania “Asorteaza-ti pantofii cu mascara preferata” este valabila in perioada 1-30 octombrie, pe pagina de Facebook Maybelline Romania.

Orice consumatoare ce beneficiaza de promotia instore la mascara Mega Plush Volume Express (disponibila la un pret special in aceasta perioada in magazinele Douglas, DM, Kendra si B&B Collection) se poate inscrie online in tombola pentru a castiga unul dintre cele 50 vouchere de pantofi.

Voucherele sunt in valoare de 350 Ron fiecare si se pot utiliza pe www.smilingshoes.com pentru achizitia oricarui model de pantofi (cu exceptia modelelor din colectii speciale).

Secretul acestei mascara sta in formula exclusiva pe baza de spuma-gel si in periuta care este cea mai voluminoasa de la Maybelline NY.

Formula exclusiva pe baza de spuma-gel, rezultatul multor ani de cercetare, imbraca genele de la radacina pana la varf. Noua formula dovedeste ca genele pot fi catifelate si pline de volum

Volumul genelor este amplificat de inovatia periutei: Flexor Brush. Periuta supradimensionata actioneaza pe doua cai: perisorii mari imbraca fiecare geana, in timp ce capatul flexibil al periutei preia socurile pentru a trage mai putin de gene si a le ridica mai mult.