AVON si Antonia au relansat gama de machiaj „Avon”

Pentru femeile care isi doresc sa se reinventeze mereu si pentru ca machiajul este un mod de a pune in valoare personalitatea, AVON a relansat gama de machiaj „Avon”, printr-un parteneriat cu Antonia.

 

AVON-make-up-collectionblog

Cu un nou slogan – „Frumusetea incepe cu tine, restul e noul machiaj Avon” – gama de machiaj “Avon”, aduce  culori vibrante si rezistente, imbogatite cu cele mai bune formule AVON de pana acum.

“Noua gama de machiaj de la AVON se remarca prin inovatia produselor, din punct de vedere al design-ului si al formulelor cu pigmenti puternici. Parteneriatul cu Antonia presupune sustinerea gamei de machiaj „Avon” si pentru ca vrem sa fim aproape de cat mai multe femei din Romania vom pleca impreuna cu Antonia intr-o caravana in 10 orase, in aceasta vara. Astfel, Antonia si AVON vor transmite si mai multa energie, entuziasm si culoare romancelor”, declara Raluca Kisescu, Directorul de Marketing de la AVON.Antonia-blog

Antonia a raspuns cu mare entuziasm propunerii AVON de a face parte din acest proiect: „Sunt foarte fericita sa fac parte din familia AVON! De mica mi-am dorit sa fiu imaginea unui brand de cosmetice si nu pot sa cred ca se intampla!”.

  • Noua gama de machiaj „Avon” – culoare de lunga durata, mai bogata ca oricand

Noua gama de machiaj AVON revolutioneaza prin tehnologia inovatoare true Color formulele si ambalajele noi.. Produsele contin pigmenti puternici, care ofera o culoare de lunga durata, mai bogata ca oricand. Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corecta a nuantelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent si elegant, care usureaza alegerile in materie de culoare.

Ceea ce este cu atat mai surprinzator in aceasta noua gama este mascara Mega Effects, care are un aplicator cu forma adaptata liniei genelor si asigura astfel confort si usurinta in aplicarea lui. Acesta contine o formula cu pigmenti de silicon care ofera volum panoramic genelor si le imbraca intr-un negru intens.

  • Portofoliul gamei de machiaj AVON

Cu un factor de protectie de 15 SPF, rujul Ultra Color are acum o formula imbunatatita cu Unt de Shea, ulei omega, fructe de padure si vitamina E, care catifeleaza si hidrateaza instantaneu buzele. Capacul transparent permite vizualizarea nuantei din interior si usureaza alegerea culorii care se potriveste fiecarei femei in parte, din 35 de variante.

Luciul de buze Ultra Glazewear contine aceleasi ingrediente puternic hidratante si este disponibil in 16 variante de culori.

Creionul contur pentru buze se diferentiaza printr-o formula cremoasa care defineste forma buzelor si confera rezistenta culorii. Machiajul ramane proaspat mai mult timp. Este disponibil in 7 nuante diferite.

Creionul de ochi Kohl Eyeliner se aplica foarte usor datorita continutului bogat in unt de shea.

Noile farduri de ochi Quads si Duos sunt imbunatatite cu Tehnologia True Color si sunt disponibile in 12 combinatii de culori, pentru Quads, si 7, pentru Duos. Paleta de farduri contine pigmenti puternici. Machiajul capata astfel o culoare mai intensa ca niciodata si rezistenta pe toata durata zilei.

Mascara-Mega-EffectsMascara Mega Effects este prima de pe piata de make-up din Romania cu o forma adaptata liniei genelor. Acesta contine pigmenti de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, in 2 variante –  brown black si blackest black.

Gama de machiaj „Avon” cuprinde si alte produse diversificate, destinate unor zone diferite: baza, fond de ten, corector, pudra, fard de obraz si perle pentru fata.

Tu ai incercat noile produse Avon?