Brand-ul de ingrijire orala SUNSTAR Gum, disponibil in Farmaciile Help Net

SUNSTAR GUM, brandul numarul 1 in ingrijirea orala in America si Japonia, de acum disponibil in Farmaciile Help Net, se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi. Mai mult, e prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

  gum_blog

Din 1932, cand s-au pus bazele brandului SUNSTAR Gum in Japonia, sub forma unei afaceri de familie ce avea ca element comun setea de inovatie in domeniul sanatatii orale, si pana in zilele noastre, a trecut aproape un secol.

In ultimii ani, studiile au demonstrat ca ar fi posibila o corelare intre boala parodontala si alte boli sistemice extrem de grave, cum ar fi cele cardiovasculare, diabetul, bolile respiratorii si complicatiile de sarcina si chiar impotenta.

Se pare ca bacteriile orale pot intra in fluxul de sange si astfel pot infesta restul corpului. Astfel, o buna igiena orala e deosebit de importanta, nu doar pentru prevenirea sau tratarea unor boli ale cavitatii bucale, dar contribuie la starea generala de bine a intregului organism.

Utilizand intelegerea profunda a mecanismelor si cauzele majore ale bolii parodontale, Gum pune la dispozitie produse de ultima generatie pentru a combate efectele sale negative. Mai mult, gamele SUNSTAR Gum se adreseaza tuturor particularitatilor dentare.

Astfel, vei descoperi produse calitative pentru ingrijirea gingiilor, anti-pete, pentru hipersensibilitate dentara, anti carii sau halitoza, pentru tratamentul ortodontic dar si pentru probleme precum alinarea durerii sau ameliorarea aftelor.

“Fiecare gama e adaptata nevoilor specifice ale fiecarei persoane: linia GUM Original White – indeparteaza petele de pe dinti si previne aparitia acestora; GUM Paroex – lupta impotriva afectiunilor gingivale; GUM Halicontrol – controleaza halena de-a lungul intregii zile; GUM Sensivital – pentru dinti sensibili; GUM Junior – pentru copii; iar cel mai nou membru in familia SUNSTAR GUM e gama GUM Ortho, o linie unica si completa de produse, dedicata exclusiv purtatorilor de aparate ortodontice (contine periuta de dinti, pasta de dinti, apa de gura, ceara pentru aparat ortodontic, ata dentara, perii interdentare)”, spune Oana Mina, General Manager SpotlightMed.