Buze seducatoare cu rujul Color Whisper, Maybelline NY

Incearca acum noul ruj de buze transparent Color Whisper, Maybelline NY, cu o tehnologie unica, fara ceara sau uleiuri dense.

  Color-Whisper-blogLasa-te cucerita de pigmentii puri de culoare si textura fina si usoara de gel.

O alta veste buna este ca rujul Color Whisper, Maybelline NY este disponibil in 12 nuante, deci cu siguranta vei gasi o culoare pe care sa o adori si sa o porti zilnic!

“Color Whisper de la Maybelline New York revolutioneaza lumea rujurilor cu formula sa unica de gel colorat transparent si super stralucitor care incorporeaza toate beneficiile unui balsam de buze, gloss si ruj intr-un singur produs. O noua generatie de rujuri pentru fete care isi doresc stralucire, culoare transparenta si senzatia de lejeritate si confort pentru buzele lor.Charlotte-Color-Whisper

Color Whisper te cucereste prin textura sa atat de usoara, nelipicioasa si bogata in pigmenti transparenti de culoare. Uitati senzatia de buze uscate sau crapaturi inestetice, Color Whisper hidrateaza ca un balsam de buze si camufleaza prin puterea sa de stralucire umeda. In plus, culoarea transparenta este atat de proaspata si delicata incat ti le vei dori pe toate: de la cele mai inocente pana la cele mai pasionale si festive”, a declarat Nick Barta, make-up artist oficial Maybelline NY.

Pret: 29,99 lei.