Casadei, colectia toamna iarna 2013/2014

Noua colectie Casadei pentru sezonul toamna/iarna 2013-14 se distanteaza de culorile puternice, asul din maneca al brandului, in scopul de a-si schimba directia si a se orienta catre negru.

 casadei-blogDe data aceasta, accelereaza stilul rock de la sfarsitul anilor 1980, pentru a completa un nivel cu totul nou si neasteptat.

Pantofii pun in evidenta piciorul in acelasi mod in care o masca sublineaza trasaturile fetei. Multiple curele, benzi si inele traversate de grosgrain, devin un fundal minimalist, lipsit de zorzoane: tocul blade, ca un contrapunct, se extinde pentru a forma o coloana plata de aur, creand un puternic efect eteric.

Auriul si negrul sunt notele de baza ale acestei simfonii nocturne. Cele doua culori, definesc un look foarte feminin si punk. Este ca si cum brandul Casadei si-a explorat latura intunecata, pentru a atinge glamour-ul sobru. Nu lipsesc accentele de verde oliv, roz piersica sau printuri animalier, care sunt asemenea unor flash-uri de lumini nordice, intr-o noapte artica inghetata.

Materialele variaza de la piele intoarsa la piele lacuita de piton, intr-un contrast de efecte stralucitoare si mate, care incearca sa aduca tridimensionalitatea la cel mai negru negru.