Ceasurile Zzero, disponibile in magazinele You&Me

Ceasurile ZZero reprezinta deja un brand renumit, un brand care a sarbatorit de curand 20 de ani de existenta, dar a depasit deja de mult un milion de exemplare vandute in intreaga Europa.

  Ceasuri-ZZero-blog

Ceasurile ZZero se realizeaza in nordul Italiei, in Monfalcone, intr-o zona in care arta si tehnologia si-au dat mana parca dinadins pentru a da timpului o noua eleganta.

Ceasurile ZZero sunt astazi disponibile in sapte colectii, pentru barbati, pentru femei, ceasuri exclusiv mecanice, pentru cei impatimiti de vechile traditii ale orologeriei, ceasuri exclusiv ceramice, cu bratari transparente, innobilate cu picturi florale realizate manual, o colectie de ceasuri lejere, pentru timpul liber… Si, evident, nu avea cum sa lipseasca nici o colectie dedicata iubitorilor de sport, cu un design “tehnologic” realizat parca special pentru marii campioni.

Pentru a cunoaste aceste bijuterii oferite la preturi absolut decente, la cel mai bun raport calitate-pret, este suficient sa faci o vizita in magazinele You&Me.