Colaborare Rimmel London si Rita Ora pentru a crea o colectie capsula editie limitata

Coty Inc. a anuntat cea mai noua colaborare pentru 2014, cand va fi lansata o colectie capsula Rimmel London realizata impreuna cu una dintre cele mai apreciate artiste ale muzicii internationale, Rita Ora.

 

Rita-Ora-blogRita Ora se integreaza perfect in stilul britanic, datorita farmecului sau pe care il va impregna si asupra noii colectii de machiaj pe care o va lansa impreuna cu Rimmel London.

Artista a stiut sa exploateze imaginea sa fascinanta de pe scena, iar alaturi de Rimmel London va crea unele dintre cele mai interesante si mai impresionante nuante de rujuri si de lacuri de unghii ale sezonului, ce vor fi lansate in februarie 2014.

Rita Ora este inspirata de muzica, de sunete, de moda, culoare, de distractii, de viata in general.

Stilul sau personal este intr-o continua evolutie, aceasta fiind una dintre principalele influente londoneze pe care le denota comportamentul sau.

Stilul sau dinamic si dezinvolt este o imbinare indrazneata intre podiumurile prezentarilor de moda si strazile cele mai fashion ale Londrei.

“Rita este o veritabila London girl, care isi gaseste sursa de inspiratie pentru melodiile ei in strazile Londrei, asa cum si Rimmel se inspira din look-urile londoneze pentru a crea produse noi. Cu aceasta noua colectie capsula ne dorim sa imbinam spiritul strazilor Londrei cu stilul eclectic al Ritei si abia asteptam sa dezvaluim rezultatul acestei colaborari de succes.” – vice-presedintele Global Marketing Rimmel, Friedemann Schmid.

“Intotdeauna mi-au placut produsele Rimmel si modul cum a evoluat acest brand. Acum sunt fericita ca o sa colaborez cu un brand la moda. Eu sunt obsedata de machiaj, mereu am fost indrazneata in combinarea culorilor, astfel ca ma bucur ca mi s-a oferit sansa de a-mi crea propria colectie de machiaj Rimmel. Este un vis care a devenit realitate!” a declarat Rita Ora.

Planurile de marketing sunt momentan in curs de dezvoltare, astfel ca mai multe informatii despre colectie vor fi oferite in preajma lansarii.