Colectia de toamna-iarna Elisabetta Franchi este disponibila pe GoFashion.ro

GoFashion.ro a adus in premiera in Romania articole si accesorii din noua colectie Elisabetta Franchi. Pana la sfarsitul lunii septembrie, toate aceste articole vor beneficia de un discount de 25%.

 

Rochie_Elisabetta-FranchiSezonul toamna-iarna 2013/2014 aduce schimbari in tendintele adoptate de creatorii italieni din spatele brandului Elisabetta Franchi.

Trendul predominant este accentul pus pe monocromie, cu tuse in nuante de roz prafuit si somon – unele dintre cele mai apreciate culori ale anului.

Articolele Elisabetta Franchi pun accentul pe detalii. Aplicatiile metalice si franjurile scot in evidenta liniile speciale ale noii colecti.

Franjurile revin in tendinte si se regasesc in multe dintre creatiile Elisabetta Franchi, de la rochii si pana la plicuri. Insa intreaga colectie isi pastreaza acelasi stil consacrat – urban, eclectic si, in acelasi timp, elegant.

 

GoFashion.ro isi completeaza oferta de toamna cu colectiile altor mari designeri internationali. Creatiile Moschino, Dsquared2, Armani Jeans, Charles Philip Shanghai, Frankie Morello sau Moncler beneficiaza in aceasta perioada de reduceri semnificative, intre 40 si 60%.

In plus, GoFashion.ro are produse speciale si pentru domni, ce pot fi acum achizitionate la preturi speciale. Articolele de incaltaminte Moschino si Charles Philip Shanghai beneficiaza de discount-uri de 60% si, respectiv, 40%. Iar colectiile de vara Moncler si Frankie Morello au reduceri de 40 si 50%.

 

Mai multe informatii si catalogul colectiilor sunt disponibile pe www.gofashion.ro.