Colectia SENSE toamna-iarna 2013-2014

SENSE intampina noul sezon toamna-iarna 2013-2014 cu o colectie menita sa ofere multiple variante de stilizare si adaptare diferitelor ocazii sau momente ale zilei.

  sense-blogO garderoba completa si complexa, din care nu lipsesc piesele de baza, precum camasile sau fustele creion, insotite de detalii de croi ingenioase, cardiganele comfortabile tricotate si sacourile din boucle, precum si rochiile elegante de cocktail, invaluite intr-o aura cu aer usor retro.

Designerul Andreea Tincu a creat pentru Sense o colectie impresionanta de modele cu care brandul intampina noul sezon. Colectia este structurata pe mai multe teme, fiecare dintre acestea fiind dezvoltate pe parcursul urmatoarelor luni cu modele noi.

Una dintre propunerile designerului este linia Seascape, intr-o paleta cromatica profunda in care albastrul mykonos detine rolul principal si se combina interesant cu movul intens, verdele emerald, ultramarine-ul, atat in block colors cat si in imprimeuri delicate.

Andreea Tincu se aliniaza tendintelor internationale in ceea ce priveste noua lungime pentru fuste si rochii, coborand linia acestora sub genunchi. Talia pieselor vestimentare este inalta, subtiind optic silueta.

Un alt must-have al colectiei este cardiganul “2 in 1”  tesatura/fir tricot, o alegere inspirata pentru combinatiile cu piese uni. Aceste combinatii  pot fi  extrem de variate, in functie de nuantele alese din matasea imprimata.

Colectia Sense este disponibila online pe www.fashionsense.ro  sau in reteaua nationala de magazine.