Concurs Max Factor Romania & Unblogdebeauty

Cu totii avem o latura salbatica, tu esti gata sa te dezlantui? Unblogdebeauty & Max Factor te invita sa fii wild, sa incerci un machiaj creativ, cu nuante ofertante ce iti permit sa te joci, sa fii in trend, si cel mai important sa fii tu!

 

colectia-wild-max-factorIn aceasta vara uita de toate temerile si lasa-ti privirea sa te exprime!

In sensul acesta Max Factor Romania ti-a pregatit o noua colectie de machiaj al ochilor, cea mai vibranta si mai putin “cuminte” de pana acum  – WILD.

Mascara Wild Mega Volume vine cu peria Amplifier, in forma de clepsidra, ce adauga culoare si volum instant fiecarei gene in parte, cu varf rotunjit si peri mai lungi pentru definirea genelor. Rezultatul – pana la de 3 ori mai mult volum!

Fardurile de pleoape Wild Shadow: explozie de energie, indrazneala si vibratii pudrate, expresie perfecta a trend-ului Hyper Tropicality. Aplica o singura nuanta  sau amesteca mai multe culori pentru un look vibrant, electrizant.

Creioanele de ochi Wild Shadow disponibile in 9 nuante sunt doua produse profesionale de machiaj intr-unul singur: creioane emoliente pline de culoare perfecte pentru contur, sau fard de pleoape.

 

CC-Cream-Max-FactorStim ca suna foarte tentant, de aceea la concursul nostru poti castiga unul dintre cele 6 premii ce consta in:

  • o mascara Wild
  • un fard de pleoape Wild
  • un creion pentru ochi Wild
  • un CC Cream

 

Conditii de participare la concurs:

1. Sa dati like paginii de Facebook Max Factor Romania

2. Sa dati like paginii de Facebook Unblogdebeauty 

3. Sa anuntati mai departe concursul pe pagina voastra de Facebook (share-ul trebuie sa fie public pentru a putea fi validat)

4. Sa lasati un comentariu la aceasta postare  precizand numele de facebook si link-ul de share.

 

Concursul se incheie pe 21 august, ora 24.00. Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul random.org

 

Multa bafta! Sa aveti o vara minunata, atat cat a mai ramas din ea!

C&M