Concurs OPI&Unblogdebeauty

 

Luna februarie este luna iubirii… cadouri, vacante romantice, declaratii de dragoste, preparate cu efect afrodisiac savurate la lumina lumanarilor. Dar de ce acest tablou incantator nu poate fi o constanta a vietii in doi? Si cine spune ca iubirea se rezuma strict la notiunea de cuplu? Iubirea are nenumarate expresii, iar poate cea mai importanta este iubirea de sine, pretuirea, aprecierea propriei persoane, care te vor indruma spre alegeri asumate, corecte, si , deci, spre fericire.

 

Rasfatul reprezinta o forma de iubire de sine! Grija pentru propriul corp este un semn de respect fata de sine, ce sa mai spunem ca prima impresie este de cele mai multe ori definitorie. Astfel, tu meriti tot ceea ce este mai bun, iar daca ar exista Oscaruri in materie de ingrijirea si colorarea unghiilor, OPI ar fi marele castigator.

Pana atunci… OPI participa la propriu la Oscaruri, pe unghiile vedetelor, la diferite premii din industria muzicii, concerte, petreceri, si le ofera acel touch glam, elegant sau extravagant Madonnei, lui Demi Moore, Penelope Cruz, J.Lo, Beyonce, Angelina Jolie, Gwen Stefani, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Katy Perry etc, fiecare avand nuanta sa preferata OPI.

opi cute coupleFii si tu vedeta propriei tale vieti si ofera-ti o manichiura de cea mai buna calitate.

Daca nu ai incercat OPI pana acum, Unblogdebeauty impreuna cu prietenii nostri de la Top Line iti ofera doua lacuri de unghii fabuloase: OPI Red, elegant, care iti va imbogati look-ul, si va adauga acel plus de seductie si pasiune, si OPI ElePhantastic Pink cu iz de primavara, care ne duce cu gandul la copacii infloriti. Un cuplu de culoare delicat reunit in setul OPI Cute Couple, special creat pentru Valentine’s Day, care are si opt felicitari cu inimioare, ideale pentru declaratiile de dragoste!

 

 

DETALII CONCURS:

Premiu: 3 premii OPI Cute Couple

Durata concurs: 11.02.2015 – 24.02.2015, anuntam castigatoarele pe 25.02.2015

Conditii participare concurs:

  • da like paginii de Facebook Top Line Europa
  • da like paginii de Facebook Unblogdebeauty
  • lasa-ne la finalul acestei postari un comment, cateva cuvinte de iubire, poate o declaratie pentru iubitul tau, un gand al tau, cat de mult iti place OPI etc iar apoi publica acest mesaj pe pagina de Facebook Top Line Europa folosind si hashtag-ul#ToplineloveOPI

 

Multa bafta! Va pupam!

C&M