Concurs Pronails & Unblogdebeauty

Indrazniti sa purtati veselie si buna dispozitie pe unghiile voastre si sa va bucurati de culoare! Acesta este motto-ul sub care se desfasoara acest concurs organizat de Unblogdebeauty & Pronails Romania!

  HR_AQUATICS

Colectia Aquatics de la Pronails consta in 6 nuante indraznete si intense ce va vor face unghiile sa explodeze de culoare! Asortate perfect cu soarele, marea, nisipul culorile Aquatics te invita sa experimentezi nuantele oceanului, ale soarelui in zilele toride, ale coralului si de ce nu ale unei perechi de bikini roz :) (nuanta Itsy Bitsy Bikini)

In plus Pronails te ispiteste si cu nuanta Ocean Glitz, perfecta pentru manichiura verii! Trendul Aqua este foarte bine reprezentat in aceasta vara. A imita apa pe unghiile tale pare ceva nemaivazut. Ei bine, da! Cu nuanta Ocean Glitz-transparenta cu particule de diverse marimi si culori, imita picaturile de apa pe unghia deje culorata. Se aplica in doua straturi, deasupra oricarui lac de unghii.

Tips: pentru un effect 100% iti recomandam sa aplici Ocean Glitz deasupra nuantei de coral neon “Kiss my Feet” sau de albastru marin “Aquatics”. Have fun!

Produsele Pronails sunt disponibile in saloanele Keune dar si pe beautyspell.ro/Pronailspile

Culorile lacurilor de unghii din colectia Aquatics de la Pronails te-au cucerit? Acum ai ocazia sa le incerci, participand la concursul nostru!

Avem 6 premii, fiecare constand intr-un set de 2 lacuri de unghii din aceasta superba colectie si o pila glitter pentru unghii precum cea din imaginea alaturata.

Conditii de participare la concurs:

1. Sa dati like paginii de facebook Pronails Romania 

2.Sa dati like paginii de facebook Unblogdebeauty 

3. Sa anuntati mai departe concursul pe pagina voastra de Facebook (share-ul trebuie sa fie public pentru a putea fi validat)

4.Sa lasati un comentariu la aceasta postare  precizand numele de facebook si link-ul de share.

Concursul se incheie pe 15 august, ora 24.00. Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul random.org

Multa bafta si o vara cat mai colorata!

C&M