Concurs Unblogdebeauty & Indola Romania

Un par plin de energie si vitalitate, datorita proteinelor marine din gama de produse Innova Pure, 100% fara silicon! Suna bine, nu? Acum si tu poti incerca aceste produse profesionale pentru ingrijirea parului participand la concursul nostru.

  PURE_Prodcut_Comp_271212-10

Ideea de puritate a devenit un mega-trend global. Cu numai zece ani in urma, produsele de ingrijire personala ecologice reprezentau o categorie de nisa; in prezent, ele sunt o industrie de mii de dolari.

BOGATIILE OCEANULUI IN PRODUSELE INNOVA PURE
Principalul aspect in ingrijirea naturala a parului este durabilitatea rezultatului – dar Indola a apelat la ocean pentru ingrediente de calitate. Gama Innova Pure contine proteine marine, care curata, hidrateaza si intretin in mod eficient si cu rezultate remarcabile orice tip de par.

MAI PUTIN CHIAR INSEAMNA MAI MULT
Cand vine vorba de puritate, alegerea inteligenta reprezinta mai putin, si nu mai mult. De aceea, Indola a creat trei produse simple, 100% fara silicon, care indeparteaza impuritatile, agentii poluanti si acumularile de produse. Rezultatul? Un par revitalizat, care si-a recapatat stralucirea si forta.

100% FARA SILICON
Detoxifiati-va parul in trei pasi simpli, cu produsele de ingrijire fara silicon, cu ingrediente marine. Aceasta gama pune accentul pe puritate, pentru ca parul tau sa-si recapete vitalitatea, forta si stralucirea.Indola_Pure_Care01_95979_Ex

Gama Innova Pure, 100% fara silicon, este imbogatita cu proteine marine, pentru a indeparta eficient impuritatile, agentii poluanti si acumularile de produse, si pentru a reda tuturor tipurilor de par o energie pozitiva.

“Cred ca acesta este momentul cel mai potrivit pentru lansarea unei game fara silicon, iar rezultatele gamei Pure sunt cu adevarat extraordinare. Cand am folosit produsele pe parul meu, am avut o senzatie de prospetime si revigorare – iar simturile au fost stimulate in mod gradat si natural, fara a fi nevoie de un parfum puternic”, a declarat Leonardo Rizzo – Ambasadorul global al Indola.

Ingrijire in 3 pasi:

  • SAMPON PURIFICATOR: Toate impuritatile, agentii poluanti si acumularile de produse vor fi indepartate, iar parul isi va recapata forta si stralucirea.
  • MASCA ENERGIZANTA: Parul va fi energizat in profunzime, recapatandu-si vigoarea, stralucirea si catifelarea.
  • LOTIUNE TONICA RACORITOARE: Elementele nutritive sunt „sigilate” in firul de par si sunt protejate de actiunea nociva a factorilor de mediul.

Mai multe despre produsele Indola puteti afla pe www.indola.ro

 

Premiul consta intr-o gama completa de produse profesionale pentru ingrijirea parului de Innova Pure (sampon purificator, masca energizanta si lotiune tonica racoritoare).

 

Conditii de participare la concurs:

1. Sa dati like paginii de Facebook IndolaRomania

2. Sa dati like paginii de Facebook Unblogdebeauty 

3. Sa anuntati mai departe concursul pe pagina voastra de Facebook (share-ul trebuie sa fie public pentru a putea fi validat)

4. Sa lasati un comentariu la aceasta postare  precizand numele de facebook si link-ul de share.

 

Concursul se incheie pe 12 septembrie, ora 24.00. Extragerea castigatorului se va face cu ajutorul random.org.