CONCURS!!! Vino alaturi de noi sa decidem care va fi SHOE OF THE SEASON, ALDO

Dragile noastre, impreuna cu ALDO va propunem un concurs pe sufletul oricarei fashioniste, ce va gadila creativitatea fiecarei femei, si va scutura orice fir de timiditate! Pana pe 1 noiembrie creeaza un colaj – recomandare de tinuta – cu pantofii Frited alesi de noi, si poti castiga un voucher de 30% reducere pentru orice produs din colectia toamna-iarna 2013/2014 ALDO! Colajul este extrem de simplu de realizat, si iti dam exact site-ul unde il poti executa.

 ALDO_banner-branding-blog_R

 

 

 

 

 

Desigur ideea acestui concurs ne-a incantat enorm, nu doar pentru ca ALDO  are niste minunatii de incaltari ci si pentru ca ne da posibilitatea sa ne jucam, si sa ne cunoastem mai bine prin tinutele pe care le alegem, intrucat in final modul in care ne imbracam este o oglindire a personalitatii fiecareia.

frited

 

Asadar, ALDO ne-a propus sapte modele de incaltaminte din care noi am ales acesti superbi pantofi rosii. De ce? Pentru ca atunci cand ne punem tocuri ne transformam! Avem mai multa incredere in noi, parca si hainele ne vin mai bine, problemele sau motivele care ne fura zambetul dispar, iar cand purtam o pereche de pantofi rosii, seductia, feminitatea, pasiunea ne poarta numele si diva din fiecare iese la iveala!

 

Pentru a crea colajul intra aici pe platforma Polyvore. Vei gasi toate instrumentele necesare conceperii unei fabuloase tinute ce trebuie sa se asorteze cu pantofii Frited de la ALDO alesi de noi, si ar fi  ideal ca in colajul respectiv sa ii folosesti pe ei. Daca vei scrie Aldo Frited in bara de cautare din dreapta sus din aplicatia Polyvore veti gasi imediat la cautare aceasta pereche de pantofi, asa cum se vede in poza de mai jos.

polyvore-demo

 

Si pentru ca trebuie sa cream tinute avand la baza pantofii Frited de la ALDO, ne-am gandit sa va facem si noi doua propuneri, doar decidem impreuna SHOE OF THE SEASON ALDO, prin urmare muncim impreuna:

tinuta 1

tinuta 2

Iata regulile de participare la concurs, si asteptam cu mare drag si curiozitate tinutele voastre:

  1. Like la pagina noastra de Facebook
  2. Da share acestui concurs pe pagina ta personala de Facebook
  3. Lasane comentariu la aceasta postare cu link-ul de share si numele complet PLUS link cu colajul pe care l-ai facut.