Cruciani C si Fundatia Renasterea, impreuna in Campania Roz!

In luna Octombrie, luna roz dedicata Sanatatii Femeii, brandul italian Cruciani a creat special pentru Fundatia Renasterea bratara dedicata luptei impotriva cancerului de san. Un procent din vanzarea acestei bratari va fi oferit Fundatiei Renasterea pentru continuarea Campaniei de Prevenire si Depistare Precoce a Cancerului.

  Braccialettoblog

Proiectul de succes al bratarilor Cruciani s-a nascut dintr-o idee a lui Luca Caprai, proprietarul marcii Cruciani. Aceasta idee nu este intamplatoare. Bratarile sunt confectionate din dantela macrame a companiei de textile Caprai, lider in productia de textile (www.caprai.it), condusa din 1955 de catre tatal lui Luca. Prin urmare, bratarile Cruciani sunt 100% made ​​in Italia.

Fiecare produs este realizat cu cele mai fine fire din intreaga lume: casmir, matase, lana si bumbac, printre care sunt cele speciale si rare, cum ar fi Vicuña sau combinatii experimentale. Toate procesele au loc in intregime in Italia, pentru a asigura calitatea reala a “Made in Italy”.

Fenomenul bratarilor “trifoi cu patru foi” a debutat pe 2 iunie 2011, odata cu deschiderea primului magazin Cruciani de tip butic, in Forte dei Marmi (Italia). A reprezentat un succes imens si imediat: timp de 60 de zile s-au format, in fata magazinului, cozi interminabile de oameni dornici sa achizitioneze bratarile din colectia de vara.

Purtand bratara cu fundita roz, creata special de Cruciani pentru Fundatia Renasterea, arati ca esti o femeie informata, puternica si responsabila, careia ii pasa de sanatatea ei si a celor din jur.

Bratara roz Cruciani C poate fi achizitionata online pe www.brataricruciani.ro si de la distribuitorii autorizati : lantul de bijuterii Cellini, World Class, magazinul Pink&Blue (Promenada Mall).