Culori vibrante pentru tinutele de seara Only for You

In acest sezon, Only for You va invita sa va regasiti in colectia variata de tinute de seara special create pentru stilul fiecaruia.

  colaj-ofy-comunicat_septemb

Printre cele mai promovate trend-uri ale acestui an sunt culorile vibrante care emana energie, putere si senzualitate. Indrazneste sa iti creezi un look sofisticat si rafinat prin tinutele de seara propuse de Only For You.

Color Block! O petrecere banala se poate transforma intr-un bal magic cu ajutorul tinutei potrivite. Alaturi de accesorii, rochiile de seara sunt printre cele mai scumpe articole din garderoba unei fashioniste. De o eleganta desavarsita, rochiile de seara reprezinta oglinda feminitatii, idealul pe care orice femeie doreste sa-l atinga.

Pentru acest sezon, designerii propun materiale cu luciu metalic, culori pastel in combinatie cu o culoare vibranta predominanta, precum smarald, turcoaz, galben solar sau albastru electric.

In ceea ce priveste lungimea tinutelor de seara, exista o preferinta pentru cele maxi pana in podea cu despicaturi indraznete sau elemente ce accentueaza o talie de invidiat. Desigur, raman in tendinte si rochiile de o lungime deasupra genunchilor, fiind versatila si potrivita numeroaselor tipuri de constitutii corporale.