Cum sa porti trench-ul metalizat de la Burberry? Chiara Ferragni te va inspira!

Chiara Ferragni, una dintre cele mai influente si apreciate bloggerite ale momentului a facut o adevarata pasiune pentru trench-urile in nuante metalizate, de la Burberry.

 

burberry-bblog

The Blonde Salad a realizat un adevarat shooting de moda, pe terasa unui castel, imbracata intr-un superb trench violet, pe care l-a accesorizat cu pantofi peep-toe cu platforma, din piele de piton.

Frumoasa blonda, in varsta de 25 de ani, a fost prezenta in aceasta primavara la Londra, chiar in culisele prezentarii de moda a colectiei de toamna-iarna, Burberry Prorsum. Ea nu a ratat ocazia sa se fotografieze langa o cabina telefonica londoneza, intr-un trench turcoaz metalizat. L-a accesorizat cu o geanta Blaze din satin si piele, pantofi negri si ochelari supradimensionati. “Fiecare show de moda, Burberry imi face pielea de <<gaina>>. Nu stiu inca daca acest lucru se datoreaza numai creatiilor genial, propuse de Christopher Bailey sau a muzicii, locatiei, luminilor, trasaturilor modelelor”, a scris aceasta pe blog.

Chiara, studenta la drept, originara din Cremona s-a plimbat pe strazile Londrei intr-un trench de culoare roz si a purtat o geanta Blaze de culoare galbena, punand perfect in valoare trend-ul metalizat, propus de casa de moda Burberry pentru acest sezon.

Trench-ul metalizat Burberry, in nuanta violet este disponibil in magazinul de pe strada Luterana, nr 4 la pretul de 11.228 lei.

Chiarra Ferragni face blogging de moda de doi ani, fiind urmarita de peste 12 milioane de oameni pe luna. Anul trecut, ea a castigat premiul “Blogger Business of the Year” si a colaborat cu cele mai importante brand-uri de beauty&fashion, din lume.