Demachierea cu lotiunea micelara

Datorita lotiunii micelare ce inlocuieste cu succes, fara clatire, demachiantul clasic si lotiunea tonica, gestul demachierii este cu mult simplificat. Eficienta inclusiv impotriva machiajului waterproof, inovativa formula ocupa locul fruntas in preferintele multor doamne.

  femeie-cu-stropi-de-apa-micelara-vizual-L'Oreal

Lotiunea micelara, solutia micelara sau apa micelara se refera la acelasi produs ce demachiaza dintr-un singur gest fata, ochii si buzele, ba chiar poate fi folosita pe post de lotiune tonica, dupa demachiant, desigur in functie de preferinte, desi singura da rezultate excelente pentru curatarea tenului.

Si cum fiecare tip de piele are particularitatile sale, lotiunile micelare au fost create astfel incat sa fie bine gestionate de tenul sensibil, sa elimine excesul de sebum caracteristic tenului mixt sau gras, sa nu usuce si mai rau o piele de la natura uscata, ori sa curete delicat tenul cu probleme.

Secretul lotiunii micelare sta in ansambluri moleculare sferice, numite micele, care absorb murdaria, praful, machiajul si lasa pielea perfect curata fara a o usca. Cu lotiunea micelara uiti de urmele de demachiant ce raman in mod obisnuit pe fata, si nu este nevoie sa folosesti ulterior o lotiune tonica.

Pentru a ilustra adecvat tehnologia micelara, iata doua imagini puse la dispozitie de Bioderma si Vichy:

micele-Bioderma

 

micele-Normaderm-Vichy

Vizual: L’Oreal.