Dermoconsultanta gratuita oferita de Vichy si La Roche-Posay

Vrei sa stii mai multe despre tipul tau de ten, problemele sale si ce produse ar trebui sa folosesti? In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila.

  testari-gratuite

Centrul de Consultanta Dermatocosmetica este prezent in Baneasa Shopping City, de luni pana duminica in intervalul orar 12-21.

“Dermoanaliza ofera informatii unice despre fiecare tip de ten, stabilind impreuna cu pacientul o rutina personalizata pentru obtinerea unui ten frumos si sanatos. Importanta cunoasterii in profunzime a fiecarui tip de ten este o necesitate pentru diagnosticarea corecta a problemelor tenului, oferindu-ne o imagine de ansamblu a eficacitatii produselor utilizate. Cei prezenti la Centrul de Consultanta Dermatocosmetica  vor avea posibilitatea de a testa produsele preferate si de a afla secretele unui ten ideal, totul intr-o atmosfera relaxanta. In acelasi timp, cei prezenti vor fi rasfatati cu texturi senzoriale si cadouri surpriza din partea celor doua branduri”, spune Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay

Misiunea promovarii unui ten sanatos continua si in tara:

Cluj – Iulius Mall – 8 mai – 21 mai
Timisoara  – Iulius Mall – 23 mai- 5 iunie
Constanta – CityPark – 7 iunie -20 iunie