Desenele animate cuceresc din nou prin noua colectie CARPISA

Si de aceasta data, Looney Tunes este protagonistul noii colectii de accesorii cu desene animate de la Carpisa.

  CARPISA-blog

Datorita acordului de licentiere cu Warner Bros, echipa de designeri italieni de la Carpisa a proiectat o linie completa de genti si accesorii concepute pentru a satisface orice tanar/tanara, fie ca este o fire sportiva sau eleganta.

Looney Tunes este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate. Desi de ceva timp aceste seriale nu se mai produc, personajele animate care ne-au însotit în timpul copilariei sunt cunoscute si astazi:  Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E. Coyote , Taz, Tweety  si multe altele. Aceste personaje, datorita brandului Carpisa, pot fi aproape de noi si astazi, prin noua colectie de accesorii cu desene animate.

Si astfel, Tweety, Sylvester si Bugs Bunny au revenit în forta în toamna lui 2013, gata de a cuceri lumea din nou. Dar de aceasta data nu le vom urmari pe ecrane, ci imprimate pe noile accesorii Carpisa.

Genti de diverse forme si marimi, dar si rucsacuri si genti de umar pentru scoala, pentru tinerii care adora desenele animate, penare, huse de telefon, portfarduri cu personajele îndragite va asteapta în toate magazinele Carpisa din tarǎ (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj), cȃt si online pe www.shoes.ro.