Despre noi

Prima impresie este de regula definitorie, iar parfumul, tinutele, produsele cosmetice sunt o reala carte de vizita, vorbesc despre tine, iti creioneaza personalitatea si reprezinta un statement unde cuvintele sunt inutile.

 

De aceea este foarte important sa fii la curent cu toate noutatile ce reprezinta cumulul frumusetii, sa stii ce produse sa folosesti in functie de tipul tau de piele, cum sa-ti ingrijesti parul, unghiile, ce tinute sa alegi tinand cont de tendinte, unde  gasesti cele mai ispititoare reduceri, si ce ti s-ar potrivi din ofertantul univers de make-up.

Experienta noastra de peste 6 ani in presa glossy, pasiunea si cunostintele despre tot ce inseamna domeniul beauty&fashion, ne-au determinat sa construim acest ghid care speram sa devina pentru tine un reper de baza, locul unde vei gasi informatiile de care ai nevoie pentru a-ti construi look-ul pe care ti-l doresti.

Acest blog este proiectul nostru de suflet, o intalnire ca intre prietene, unde te invitam la un dialog activ, cu promisiunea ca fiecare intrebare va primi raspuns.

Bine ai venit pe www.unblogdeabeauty.ro

Cu drag,

C&M