Elmiplant lanseaza gama GENOVATE

Natura, stiinta, inovatie, viziune, eficienta, siguranta – cuvinte-cheie ce stau la baza celei mai noi game Elmiplant. Regenerare. Rezultate. Celule stem din plante. GENOVATE – gama ce reactiveaza tineretea.

  Elmiplant-blog

Puterea naturii si a stiintei s-au contopit si au ajutat la definitivarea celei mai noi game antirid regeneranta de ingrijire a tenului: GENOVATE. Produsele au la baza celule stem din plante ce contin active cu beneficii biologice demonstrate. Celulele stem ale pielii sunt responsabile de procesele de regenerare si, cand numarul si activitatea lor scad, odata cu varsta, scade si ritmul de reinnoire celulara. Celulele stem ale plantelor ajuta celulele pielii sa isi activeze mecanismele proprii de conservare si de proliferare a celulelor stem din epiderma, pentru a lupta impotriva proceselor de imbatranire.

Deteriorarea functiilor celulare este principalul factor de imbatranire a pielii. Factorii agresivi, precum radiatiile UV, poluarea, stresul, o nutritie dezechilibrata, pot afecta functiile celulelor si determina astfel imbatranirea tenului, aparitia liniilor fine si a ridurilor, dar si un aspect tern. Genovate ajuta la pastrarea echilibrului functiilor celulare prin formulele imbogatite cu +RESISTEM™, un activ natural inovator.

Gama GENOVATE

Noua gama Elmiplant contine patru produse: Crema antirid regeneranta de zi cu SPF 15, Crema antirid regeneranta de noapte, Serum intensiv antirid regenerant, Serum antirid regenerant pentru ochi. Datorita complexului +RESISTEM™, continut, produsele Genovate stimuleaza si protejeaza mecanismele antiimbatranire ale pielii, actionand in trei mari directii:
1. Elimina toxinele
2. Cresc durata de viata a celulelor
3. Regenereaza tesuturile

 

Mici secrete – GENOVATE, despre tehnica din spatele inovatiei

+RESISTEM™ este un activ natural obtinut din culturi de celule stem ale plantei Globularia Cordifolia. Metodele de extractie sustenabile protejeaza mediul si asigura un continut ridicat de principii active in comparatie cu tehnologiile traditionale. Fragmentele din planta Globularia Cordifolia care contin celule stem sunt cultivate intr-un mediu steril, in conditii specifice. Celulele stem sintetizeaza “feniletanoide”, principii active responsabile cu stimularea mecanismelor defensive si de protectie ale plantei impotriva factorilor externi agresivi. Este dovedit faptul ca, inglobate in ingredientul +RESISTEM™, ele transfera aceasta actiune catre celulele pielii. Activarea mecanismelor de aparare proprii pielii protejeaza celulele, incetinind procesul de imbatranire a pielii si accelerandu-i revitalizarea.

Produsele din gama GENOVATE sunt disponibile in magazinele de specialitate si hypermarket-uri din luna septembrie 2013.