Intra in lumea Givenchy alaturi de Kaz Hiruma!

Givenchy te invita sa traiesti o experienta unica: un machiaj profesionist realizat de Kaz Hiruma, Make up Artist International Givenchy.

  givenchy-blogSedintele de machiaj au loc in Sephora Feeria  in data de 17, 18 si 19 septembrie dar si in Sephora Mall Vitan in data de 20 si 21 septembrie de la 11.00 la 19.00. Programarile se fac la casa de marcat a magazinelor.

Cunoscut pentru abilitatea de a spori frumusetea ochilor unei femei, sedintele de machiaj ale lui Kaz sunt foarte cautate de femeile de toate varstele.

Descoperi cele mai noi produse Givenchy, iar Kaz te va ajuta sa gasesti produsele de machiaj care ti se potrivesc si te va invata sa fii fermecatoare in fiecare zi!

Nascut in Tokyo, Kaz si-a inceput cladirea reputatiei de adevarat artist odata cu studiile intense in arta si design grafic la Universitatea din Tokyo si continuand cu premiul de excelenta primit in timp ce studia la prestigioasa scoala de machiaj Christian Chauveau din Paris.

Dedicat acestui univers al cosmeticelor, cariera lunga si variata a lui Kaz ca freelancer l-a purtat prin companii de prestigiu din industria produselor cosmetice pana la celebrele case de moda Haute Couture, cum ar fi: Emanuel Ungaro si Giorgio Armani. In plus, Kaz are experienta lucrului cu clientela exclusiva din lumea TV, filme, muzica si reviste.

Talentul de neegalat si pasiunea lui pentru lucrurile frumoase i-au facilitat ascensiunea devenind unul dintre cei mai apreciati make up artists Givenchy.