J’adore Voile de Parfum, DIOR – un parfum surprinzator

J’adore Voile de Parfum, Dior, reinventeaza arta de a purta un parfum. Urmand traditia celor mai inalte standarde Dior Haute Parfumerie, compozitia sa este inovatoare si echilibrata.

  DP_JadoreVdP420x285

Pentru cea mai noua interpretare a parfumului J’adore François Demachy, Creator de Parfumuri pentru Dior, a ales sa compuna aroma in jurul unor note de Iris imperial.

J’adore Voile de Parfum este mai mult decat o compozitie florala armonioasa,este provocarea de a realiza un parfum surprinzator si creativ, care sa fie in acelasi timp elaborat si foarte structurat. Aceasta provocare de originalitate si inovatie a avut la baza buchetul floral traditional al parfumului J’adore, care astazi isi sarbatoreste cu stil cea mai noua fateta, prin aceasta noua experienta inedita.JadoreVoileDeParfumFB

J’adore Voile de Parfum debuteaza cu o nota pudrata si nobila de Iris Toscan, care este puternic si persistent. Aceasta introducere pregateste intrarea unei note senzuale si luminoase de Rosa Damascena. Pe fundal, moscul reuseste sa isi impuna densitatea sa senzuala, pastrand totusi comfortul acestei dulceti delicate.

Irisul troneaza peste celelalte note, persistent si dulce, topindu-se pe piele ca un voal parfumat. Este o orchestratie meticuloasa, in care delicatetea intalneste senzualitatea, iar subtilitatea mirosului floral ramane infinit de evocatoare.

Forma emblematica a amforei J’adore afiseaza seductia legendara a parfumului, cu talia ingusta, curbe delicate si cu celebrele inelele aurii ale colierelor Masai care imbraca in continuare gatul sticlei.

O veritabila metafora, o imbratisare delicata, si un parfum original sub semnatura Dior…

 PRET: 342 lei (EDT 50 ml)