Lee Cooper, colectia toamna iarna 2013/2014

Lee Cooper isi continua calatoria in moda si lifestyle introducand in magazinele sale noua colectie de toamna iarna 2013/2014, inspirata de energia, spiritul si modul de viata al generatiei tinere. Pe langa deja clasicele piese vestimentare din denim, noul sezon aduce o colectie puternic inspirata de zona urbana, un look casual si relaxat.

  Lee-Cooper-blog

Lee Cooper Women

Articolele de baza, in culorile si materialele specifice sezonului, sunt mixate impreuna cu piese vestimentare ce prezinta ultimele tendinte in moda, in clasicul stil British al brand-ului Lee Cooper.

Colectia propusa pentru acest sezon prezinta o cromatica variata: de la tonuri naturale (precum nuantele neutre, accentele marine si tonurile de verde) la nuantele inchise (bleumarin si negru predominand atat in colectia pentru femei cat si in cea pentru barbati) si pana la combinatia de roz si burgundy; culoarea vedeta a sezonului fiind fuchsia.

Lee Cooper Men

Noua colectie Lee Cooper are la baza un mix intre piesele vestimentare cu accente urbane puternic ancorate in cultura British si cele inspirate din liniile sportswear si clasice. Lee Cooper, a pregatit prin colectia de toamna-iarna 2013 un sezon in care British Youth Culture traseaza linii puternice prin print-urile si stilul contemporan adoptat. O selectie de piese vestimentare sport vine in completarea acestei colectii pentru barbati.

Cromatica colectiei acestui sezon este predominant inchisa la culoare, tonurile de gri, bleumarin si negru fiind cel mai des intalnite; detaliile fiind accentuate in nuante de burgundy, verde si rosu.