Mascara Big&Beautiful Lovely Doll Astor – review

Iti doresti gene in evantai, ca de papusica? Citeste review-ul nostru despre noul mascara Big&Beautiful Lovely Doll de la Astor.

 

Cand vine vorba de gene, eu cred ca este foarte important si bagajul genetic, ca sa aiba si mascara cu ce sa lucreze. Ori putem privi si din alt unghi, cu cat sunt genele mai scurte si mai rare, cu atat este pus la grea incercare mascara si i se vede realul potential.

mascara-Big&Beautiful-Lovely-Doll-Astor-aplicat-pe-gene

mascara-Big&Beautiful-Lovely-Doll-AstorBig&Beautiful Lovely Doll de la Astor pare de fetite, de papusele, datorita ambalajului, poate si numelui, dar cand l-am deschis si am vazut periuta am inteles ca lucrurile sunt serioase.

 

Periutele astea care arata complicat, initial imi dau impresia ca trebuie sa mai faci o facultate ca sa stii sa le folosesti, dar de fapt nu ai nevoie decat de putina dexteritate.

periuta-mascara-Big&Beautiful-Lovely-Doll

Asadar am aplicat mascara pe toata lungimea genelor cu partea plana, am obtinut super separare, iar capatul sferic care m-a impresionat pe mine m-a ajutat sa definesc foarte usor coltul extern al genelor.

mascara-Big&Beautiful-Lovely-Doll-Astor-aplicat-pe-gene-ochiul-inchis

 

In prezentarea produsului, acesta are rol si de curbare, dar eu raman sceptica. Asta poate pentru ca si genele mele nu sunt prea lungi si nu a avut ce curba… La fel si cu alungirea.

mascara-Big&Beautiful-Lovely-Doll-Astor-aplicat-pe-gene-privirea-in-sus

Partea sferica este utila si pentru genele inferioare, daca obisnuiesti sa le dai si pe ele cu mascara. Eu de exemplu evit asta intrucat un make-up artist mi-a soptit ca genele inferioare rimelate adauga niste ani. Dar daca esti nascuta dupa 90 si ceva, inca nu ai de ce sa iti faci griji pentru acest aspect, si poti obtine efectul complet de gene de papusa.

mascara-Big&Beautiful-Lovely-Doll-Astor-aplicat-pe-gene-ochiul-inchis-close-up

Genele nu s-au lipit si am obtinut dupa fiecare aplicare acel efect de evantai. Am rimelat genele de trei ori, la interval de 30 de secunde, iar de fiecare data erau foarte flexibile datorita texturii cremoase.

 

Pret: 35 lei