Meli Melo Paris lanseaza colectia Hollywood Dreams

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea mai noua colectie – Hollywood Dreams – inspirata din elementele cheie din backstage.

  Hollywood-Dreams_1

Bijuteriile si accesoriile propuse de noua colectie aduc in prim plan culori vii, imprimeuri inedite, mesaje stilizate, nuante de argintiu si auriu, insotite de sclipirile paietelor.

Hollywood Dream iti propune bratari si coliere viu colorate, masive. Pentru firile extravagante, Meli Melo Paris a pregatit cerceii oversized, cu forme geometrice, care nu ar lasa pe nimeni sa treaca neobservat.

Daca feminitatea si romantismul sunt principalele tale caracteristici, atunci ar trebui sa optezi pentru accesoriile cu insertii in forma de inimioare. Incepand de la bratari, inele, cercei si pana la genti si esarfe, inimioarele transmit optimism si veselie.

Gentile aduc si ele Hollywood-ul mai aproape datorita imprimeurilor retro si alb-negru. In plus, noua colectie propune modelele oversized, dar si plicurile din plastic.

Esarfele urmeaza, de asemenea, acelasi stil. Argintii sau aurii, glamour, cu imprimeuri text, acestea completeaza perfect tinuta.

Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in cele 40 de magazine din retea, pana la sfarsitul lunii iunie.