Noi colectii de bijuterii Robeto Bravo

Black Magic si Swan Lake Episode II sunt cele mai noi colectii de bijuterii Roberto Bravo.

  BLACK-MAGIC

Colectia Black Magic este inspirata din simbolurile feminitatii si frumusetii seducatoare din toate timpurile… Imaginea femeii fatale, sigure pe sine, ilustrata in bijuterii cu un design nobil si impunator, pentru un efect dramatic. Bijuteriile sunt realizate din aur, diamante si email.

Continuare a colectiei Roberto Bravo Swan Lake, Episode II aduce bijuterii inspirate din candoarea si eleganta lebedelor. Povestea inscrisa in piesele pretioase Swan Lake  este aceea a unei printese transformate in lebada de catre o vrajitoare, plutind pe lacul transparent, printre nuferi si flori de lotus. O colectie diafana si inocenta, din aur, diamante, email si safire colorate.BM2

Inspirate din stilul renascentist, fiecare din ele avand o poveste magica, bijuteriile Roberto Bravo se disting prin designul inovator si prin valoarea materialelor folosite – pietre pretioase si semipretioase, diamante, email si metale nobile precum aur sau argint. Piesele sunt lucrate manual si poarta amprenta a trei generatii de creatori pasionati de bijuterii, inca din anul 1948.

Casa de bijuterii Roberto Bravo este prezenta in Romania prin Gloria Diamonds, companie ce detine exclusivitate pentru deschiderea de boutique-uri dedicate brandului. Astfel iubitorii de bijuterii sunt invitati in primul magazin Roberto Bravo din Calea Victoriei 102-108, unde se pot bucura de colectii unice, prin complexitatea lucraturii si ingeniozitatea designului.

Mai multe Informatii despre colectiile Roberto Bravo gasiti pe site-ul www.gloriadiamonds.com.