Noile mascara

Mascara este nelipsita din kit-ul de machiaj al oricarei femei, iar pentru unele dintre noi este chiar indispensabila. Volum, gene curbate, alungite, culoare intensa – le dorim pe toate intr-un singur ambalaj! Daca se poate, bineinteles!

 

Cu siguranta ai o mascara preferata pe care ai achizitionat-o de nenumarate ori. Noi speram sa te convingem ca cele mai noi lansari in domeniu trebuie sa te determine sa iti schimbi preferintele.

introo

Noile formule revolutionare promit (si isi respecta promisiunile) volum incredibil, efect de gene false, curbare extrema, gene perfect definite, hidratare si culoare intensa.

Te invitam sa le descoperi!

 • Artistry Signature eyes Mascara pentru volum, 113, 63 lei.  Datorita formulei revolutionare FullFX, cu polimeri pentru ingrosare si pigmenti bogati, acesta mascara acopera fiecare geana si o amplifica pe loc, pentru o privire intensa, fermecatoare. Rezultatul: un volum intens, instantaneu.
 • Astor, Big & Beautiful BOOM! Curved Mascara, 35 lei. Cu o periuta unica supra-dimensionata One Coat Brush si o formula ce contine colagen si ceara vegetala, aceasta mascara creeaza gene voluptoase si pline, inca de la prima aplicare si le curbeaza fara săa le lipeasca.
 • Boots No7 Lash Adapt Mascara, 54,9 lei. Defineste si separa genele, pentru un look sofisticat intreaga zi.
 • Chanel Le volume de Chanel Mascara, 161 lei. Invaluie genele intr-un strat cremos, le curbeaza si le amplifica spectaculos. Pensula Snowflakes permite distribuirea corecta a mascarei, pe fiecare geana in parte.
 • Dior Diorshow Iconic Overcurl, 158 lei. Cu peria “Wave Curl” inspirata de forma genelor, noua mascara Dior ajunge la fiecare geana de la un capat la celalalt, de la cea mai scurta pana la cea mai subtire, de la radacina pana la varfuri. Confera genelor un efect de volum extrem si curbare spectaculoase, de lunga durata.
 • Guerlain Cils D’Enfer, 159 lei. O formula inovatoare cu fibre tubulare, ingenios plasate pentru un volum maxim al genelor, perfect separate si curbate. In functie de modul de aplicare, poti obtine diferite efecte: privirea Baby-Doll, privirea de „caprioara” si „ochi de pisica”.
 • L’Oreal Paris, False Lash Wings, 65 lei. Datorita periutei asimetrice, aceasta mascara alungeste genele din coltul extrem al ochiului conferind un efect de gene false. Formula contine fibre “cocoon” care imbraca si alungesc genele pentru un volum absolut spectaculos.
 • MAC Archie’s Girls, Veronica Opulash Mascara, 92 lei. Confera volum si lungime genelor si o culoare intensa datorita pigmentilor bogati.
 • Max Factor Clump Defy, 62 lei. Ofera control total asupra acumularilor de tus pe gene astfel incat poti obtine volum maxim si gene perfect definite numai din cateva aplicari. Acest lucru se datoreaza tehnologiei inovatoare a periutei.
 • Maybelline NY, Volum’Express The Rocket, 35 lei. Datorita periutei inovatoare, aceasta mascara distribuie cantitatea perfecta si suficienta de produs, de la radacina pana la varf. Rezultatul: de 8 ori mai mult volum de la prima aplicare, gene perfect definite, de un negru intens si o aplicare atat de usoara si de rapida.
 • Oriflame, Volume Build Mascara, 14,99 lei. Formula avansata Volu-Flex iti ofera posibilitati nelimitate de a crea volum prin aplicari nelimitate. Folosind partea cu peri lungi, obtii separare si mega-volum, iar partea cu peri scurti te va ajuta sa creezi straturi si mai indraznete de volum personalizat.
 • Sephora Outrageous Volume, 69 lei. Periuta inovatoare aplica mascara intr-un strat gros si uniform dintr-o singura periere. Formula Ultra Black este imbogatita cu acid hialuronic, un ingredient recunoscut pentru proprietatile sale de hidratare.

 

Foto:  Dior