Noua colectie de machiaj ARTISTRY Galaxy Collection, Amway

Inspirata dintr-un look futuristic cu accente indraznete de culori, Amway prezinta noua colectie de machiaj ARTISTRY Galaxy Collection pentru sezonul de toamna 2013 – o linie celesta de elemente must-have de sezon, care duce frumusetea dincolo de stele.

  12_blog

Paleta de farduri pentru ochi Galaxy se evidentiaza in cadrul colectiei prin patru farduri catifelate cu un finish satinat. Incepe cu o baza iluminatoare de un bej stralucitor pe toata pleoapa, continua cu fardurile maro intens sau mov bogat pentru o pata de culoare si accentueaza look-ul cu fardul negru inchis pentru contur.

Cele doua gloss-uri de buze duble creeaza prin straturi de culoare un look stralucitor sau intens. Utilizeaza fiecare nuanta separat pentru o acoperire medie sau combina-le pentru mai multa profunzime si stralucire.

Gloss-ul Red Hot include un rosu puternic la un capat si un roz auriu la celalalt capat, in timp ce Ultra Violet prezinta un mov intens complimentat de un roz stralucitor.

Buzele sunt catifelate si imbogatite cu sfere de acid hialuronic care estompeaza liniile fine, pentru un aspect mai plin. Perlele cu efect special adauga dimensiune, iar uleiul de jojoba si de avocado, impreuna cu vitamina E au un efect de balsam.

Pudra iluminatoare Aurora, cu efect iluminator pentru fata si obraji, sculpteaza si evidentiaza cu ajutorul pigmentilor roz si de culoarea nisipului, completati de minerale aurii si argintii. Tenta de stralucire poate fi aplicata singura sau peste fardul de ochi ori blush, pentru mai mult luciu.

 

Pret: Pudra iluminatoare Aurora – 243,07 lei; Paleta de farduri Galaxy – 317,51 lei; Gloss – 161,64 lei