Noua colectie vestimentara Mathilde

Mathilde, brand romanesc de haine cu personalitate, da startul toamnei intr-o nota jucausa, optimista si plina de schimbari de atitudine. Punand accent pe flori brodate manual si pe materiale cu buline, folosite inspirat pentru a da o complet alta turnura unei piese uni, noile creatii Mathilde se bazeaza, in continuare, pe puterea culorilor.

 Mathilde,-Cardigan-Hermina-Rochiile sunt realizate din combinatii de materiale, facandu-le perfecte atat pentru o zi la birou cat si pentru serile petrecute alaturi de prieteni. Gulerele – element preponderent al hainelor barbatesti- devin feminine prin aplicarea de flori brodate, iar manecile imprumuta din rolul unei brose sau a unei esarfe prin realizarea tip patchwork din materiale de culori sau texturi diferite.

In plus, printre noile creatii se numara si o serie de piese multifunctionale, precum rochia Rochas care prin simpla adaugare a unui brau poate fi transformata dintr-o rochie cu accente romane pentru momente leisure intr-o rochie de cocktail.

Bluzele sunt piese absolut necesare ale noului anotimp, insa acum sunt privinte precum o podoaba care poate da culoare unei tinute neutre sau poate completa o tinuta iesita din tipare.

Materiale precum tul, voal, poplin, jerse, taft si in sunt imbinate in tinute care isi propun sa faca trecerea de la concediu la zilele de birou mai usoara, mai comoda si mai vesela.