Noua periuta electrica Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide

Atunci cand vine vorba despre igiena dentara, tehnologia are un nou nume – periuta electrica Oral-B. Experimenteaza o curatare revolutionara in 2 minute cu noul Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide care te ghideaza cum sa te speli corect pe dinti, fara a leza gingiile si te va face sa nu te mai intorci niciodata la periuta manuala!

  Oral-B-Pblog

Intre tehnologie si beneficiile asupra vietii oamenilor exista o legatura foarte stransa. Recunoaste – te-ai intoarce vreodata la  patefon pentru a asculta muzica preferata sau ti-ai calca hainele cu fierul de calcat cu carbuni?

Prin tehnologia sa avansata cu 5 moduri de curatare, cele 8800 oscilatii, 48,800 rotatii pe minut si aranjarea perilor in forma de cupa 3D, noul Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide asigura o curatare superioara, dinte cu dinte, fara a leza gingiile. In plus, periuta electrica poate ajunge in zone in care periuta manuala nu poate patrunde, ajutand astfel la eliminarea placii bacteriene cu pana la 100% mai mult fata de o periuta de dinti obisnuita.

“Viata mea se imparte acum intre concerte sau filmari si da, zambetul este important. 2 minute de curatare revolutionara a dintilor cu Oral-B Triumph 5000, si pot sa spun un singur lucru – nu m -as mai intoarce niciodata la o periuta manuala”, declara actrita si cantareata Adela Popescu.

Caracteristici Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide:

–  Tehnologie unica de curatare 3D foloseste pulsatiile, oscilatiile si rotatiile pentru a curata fiecare dinte in parte oferind o senzatie de curatare profesionala
–  Senzor pentru controlul presiunii previne periajul agresiv si ranirea gingiilor
– Mod de curatare profunda – ajuta la un periaj cu pana la 50% mai lung, pentru o curatare completa
– Mod pentru albire
– Mod pentru dinti sensibili
– Masaj – stimuleaza si maseaza gingiile
– Ghid SMART extern furnizeaza un feed-back personalizat in timp real, oferind cea mai buna ghidare in timpul periajului.

Pret recomandat: 479.9 RON