Noul ruj de buze Soft Sensation Lipcolor Butter, Astor

Culoare intensa. Luciu uimitor. Confort garantat. Vrei totul pentru buzele tale? Nicio problema, acum ai Soft Sensation Lipcolor Butter, de la Astor.

  astor-mare

Cea mai buna ingrijire pentru buzele tale este un produs all-in-one, care ofera culoarea si textura unui ruj, hidratarea unui balsam de buze si luciul unui gloss. O sa te indragostesti pe loc de el! 

Directorul artistic al Astor si imaginea brand-ului, Heidi Klum iubeste acest minunat articol, considerandu-l o comoara a trusei cosmetice . “Intr-un final nu trebuie sa mai aleg intre ruj, balsam si gloss – Astor Soft Sensation Lipcolor Butter le contine pe toate! De la prima aplicare am buzele frumos conturate, lucioase si hidratate. Exact ce-mi doream.”Soft_Sensation_blog

  • Hidratare atragatoare

Soft Sensation Lipcolor Butter imbunatateste vizibil conditia buzelor si aspectul lor. Acest ruj de buze hidrateaza in profunzime, calmeaza si catifeleaza buzele uscate, asigurand o senzatie de confort produsa de faptul ca buzele se simt cu 30% mai hidratate. Si punem pariu ca nici nu te asteptai, dar senzatia persista pana la 5 ore. Cu o textura cremoasa, Lipcolor se contopeste pe buze, fara a le incarca si fara a fi lipicioase.

  • Culori intense

Soft Sensation Lipcolor Butter are o formula de pigmentare imbogatita care asigura o culoare intensa. Luciul din compozitie desavarseste aspectul somptuos elegant.

Soft Sensation Lipcolor Butter este disponibil in 8 nuante la moda, care te vor ajuta sa te faci remarcata. Inspirata din ultimele tendinte, paleta de culori este completa avand si nuante naturale, nude, dar si rozuri puternice, rosu aprins si marouri interesante. Poti alege Loved Up 002 pentru un aer elegant, poti alege Guilty Pleasure 012 pentru o aparitie fabuloasa sau poti sa adaugi Va Va Voum 016 pentru un look dramatic. Indiferent de nuanta aleasa, poti sa fii convinsa ca vei fi in centrul atentiei.

  • Aplicare usoara

Niciodata nu a fost mai simplu sa ai buze pline. Soft Sensation Lipcolor Butter vine intr-un pachet inteligent, cu un varf oblic unic care face aplicarea mai ușoara și precisa. Dintr-o singura aplicare culoarea acopera buzele definindu-le, conferind același timp volum si stralucire.

Este o certitudine ca Soft Sensation Lipcolor Butter o sa fie produsul tau preferat. Prezentat intr-un recipient in forma de pix, ce ia culoarea rujului pe care-l adaposteste, Astor Soft Sensation Lipcolor Butter are un capac colorat, semi-transparent, cu irizatii aurii ce ii confera un plus de somptuozitate.

Pret:  30 lei