Noutati in materie de machiaj de la Peggy Sage

Luciu de buze, mascara, pudra bronzanta – noutatile sezonului in materie de machiaj de la Peggy Sage ne-au cucerit de la prima privire.

 

Pudra-bronzanta

Luciu de buze Fancy Smile, Peggy Sage

Culori scanteietoare, transparente, paietate sau sidefate. Asa arata noua colectie de Luciu de buze Fancy Smile de la Peggy Sage. Are aplicator din spuma pentru o aplicare precisa. Pentru un zambet fermecator si un machiaj rezistent! Culoarea noastra preferata: Fancy Rosa!
Pret: 45,70 lei

Pudra bronzanta, Peggy Sage

Peggy Sage a creat o noua formula pentru Pudra bronzanta. Este un produs care asigura un bronz natural cu efect placut. Alege varianta potrivita din cele 3 nuante: honey, almond, chestnut.
Pret: 74,10 lei

Mascara Bellicils, Peggy Sage

Iti doresti volum indraznet pentru gene? Atunci trebuie sa incerci noua mascara Bellicils de la Peggy Sage.
Pret: 47,60 lei

Rouge mat, Peggy Sage

Noua formula a rujului de buze mat, Peggy Sage ne-a cucerit. Rujul este fin si placut la purtat, nu usuca buzele si rezista intreaga zi. Poti alege dintre cele sase formule cromatice, rouge devenind nunta acestui sezon.
Pret: 47,50 lei

Creion de ochi jumbo, Peggy Sage

Iata o formula extrem de fondanta si de lunga durata pentru a colora pleoapele sau a intensifica conturul ochilor. Vorbim de creionul de ochi jumbo de la Peggy Sage. Din paleta de 8 culori, azi va recomandam sa incercati bleu.
Pret: 38 lei