Perlele Borealy, o declaratie de stil

Borealy iti propune o colectie de bijuterii cu perle naturale de cultura, de o eleganta aparte si un farmec seducator. Modele cu un design mereu actual, indiferent de tendintele sezonului si schimbarile pe care le faci in garderoba ta.

  borealy-blog

Perlele naturale de cultura au aceleasi proprietati ca si perlele naturale – extrem de rar de gasit – diferenta constand in faptul ca perla de cultura se formeaza prin introducerea intentionata in interiorul scoicii vii a unui nucleu peste care, de-a lungul anilor, se formeaza multe straturi de sidef. In prezent, aproape 100% din perlele vandute sunt perle de cultura, singura deosebire fata de perlele descoperite accidental (si extrem, extrem de rar) este faptul ca acestea din urma nu contin nucleu adaugat de om, ci se formeaza in jurul unui bob de nisip intrat in scoica. Insa amandoua tipurile de perle sunt naturale, formate in urma reactiei de autoaparare a scoicii.

Combinatia de luciu, culoare, marime, netezime si simetrie este cea care confera valoare fiecarei perle in parte. Comerciantii de perle considera drept “standard ” sistemul de sortare – sistemul AAA-A (calificativul AAA revenind perlelor de cea mai buna calitate).

Alege calitatea Borealy! Viziteaza magazinul Borealy, unde te astepta mai multe modele de bijuterii cu perle!