Review High Brow, Benefit

Te intereseaza un efect de lifting la nivelul sprancenelor fara sa treci pe la estetician? Asta iti propune creionul pentru arcada High Brow de la Benefit.

 

Ei bine, da, se poate! Pentru ca ochiul poate fi pacalit datorita efectelor vizuale. Cand eram mici, la ora de desen nu prea intelegeam noi cum e cu umbrele, luminile, dar din fericire tehnici din pictura sunt folosite cu succes in make-up, putandu-ne redefini conturul fetei, asa cum vom vedea si in alte review-uri sau prezentari de produse.

High Brow de la Benefit nu este doar incercat, intrucat deja ma aflu la al doilea astfel de creion de sprancene (iar un creion mi-a ajuns cam un an), deci stiu ce vorbesc. Persoanele care au pleoapele cazute (inclusiv eu) nu prea au mana libera in machiajul ochilor si sprancenelor si trebuie sa apeleze la tot felul de trucuri.

creion-High-Brow-Benefit-inchis

High Brow este un creion cu textura cremoasa, fina, care, asa cum se vede in imaginile de mai jos, se aplica la baza sprancenei, se intinde foarte usor si datorita culorii sale, plus efectului de luminozitate creeaza acea senzatie de ridicare a sprancenelor.

creion-High-Brow-Benefit-deschis

Procedeul nu este un secret, si multe persoane folosesc in acest sens un fard deschis la culoare, insa diferenta este ca nuanta subtila a lui High Brow confera eleganta, se potriveste cu orice culoare de fard, si nu exista riscul sa iti transformi machiajul in kitsch, ori in loc de efectul de lifting sa obtii un efect de clovn.

Benefit-High-Brow-aplicat-pe-arcada

Eu recomand sa folosesti High Brow inainte de a-ti machia sprancenele, intrucat daca depasesti conturul natural al acestora cu fardul sau creionul de sprancene, vei putea indeparta foarte usor surplusul, fara sa-l intinzi.

High-Brow-Benefit-intins-pe-arcada

 

Pret: 88 lei, disponibil exclusiv in Sephora