Fard de pleoape Illusion D’Ombre, Chanel – review

Descopera alaturi de noi fardul de pleoape mono Illusion D’Ombre de la Chanel cu textura speciala si dubla intrebuintare!

 

Chanel este un nume cu istorie, greutate, care ne face sa visam la tinute incredibile, posete elegante si accesorii wow. Nici in ceea ce priveste machiajul nu se dezice. Liniile simple, sobre, ale ambalajului negru imbogatit de logo, ascund formule inchinate, ca intregul brand de altfel, frumusetii rafinate.

Ilussion-D'Ombre-Chanel-deschis

Illusion D’Ombre m-a surprins, pentru ca ma asteptam doar la un fard intr-o nuanta frumoasa. Adica un fard, cu textura de fard. In schimb, am descoperit ceva care… mai bine se simte decat se povesteste.

Illusion-D'Ombre-Chanel-deschis-cu-pensula

 

In prezentarea oficiala scrie ca textura sa este de gel, insa mie imi inspira mai mult o spuma delicata, moale, extrem de catifelata. Consistenta fina este inselatoare, in sensul bun, intrucat este necesara doar o cantitate mica pentru machiajul ce va rezista corespunzator peste zi. In plus, particulele stralucitoare capteaza oricum lumina fara sa aplici prea mult produs.

Illusion-D'Ombre-Chanel-aplicat-pe-mana

 

Ce mi-a dat mie batai de cap este pensula ce insoteste fardul. Initial am folosit Illusion D’Ombre pentru coltul intern al ochiului, catre jumatatea pleoapei mobile, si mi-a fost putin dificil sa-l aplic cu aceasta pensula. M-am descurcat mai usor cu degetul mic, ori cu un aplicator cu buretel.

spate-Illusion-D'Ombre-Chanel

Interesant este ca Illusion D’Ombre poate fi folosit si pe post de eyeliner, iar aici pensula despre care vorbeam devine indispensabila. Ajuta la trasarea unei linii destul de subtiri si datorita capacului sau o putem pastra curata mai multa vreme, fara sa intre in contact cu aerul sau alte produse.

 

Pret: 159 lei