Review lac de unghii Astor Quick’n Go! 45 sec

Un lac de unghii care se usuca in 45 de secunde? Sa testam Quick’n Go 45 sec de la Astor!

 

Toate stim scenariul acela in care ne facem manichiura cu putin timp inainte de a merge la culcare, ori a pleca in oras, astfel incat timpul de uscare devine un element esential.

De fapt, cand ne gandim la calitatea unui lac de unghii ne vin in minte mai multe elemente eliminatorii pentru alegerea unui brand: culoare, luciu, aplicare, timpul de uscare, rezistenta. Iar Astor Quick’n Go! 45 sec pot spune ca si-a facut treaba cum trebuie.

lac-de-unghii-astor-quick'n-go-45-sec

Pensula lata a contribuit substantial la aplicarea corecta a lacului, fara a murdari pielea din jurul unghiei. Cu siguranta nu a durat doar o secunda aplicarea fiecarui strat, dar a fost mult mai simplu sa asez lacul pe unghie la 1-2 milimetri de cuticula, urmarindu-i forma anatomica rotunda.

Timpul de uscare a fost cel care mi-a atras atentia in mod deosebit. Dupa 45 de secunde daca atingeam usor unghia cu degetul, nu stricam manichiura, lacul ramanea intact, insa daca apasam mai tare lasam amprente.

manichiura-astor-quick'n-go-45-sec

Am repetat procedura la interval de un minut, iar lacul de unghii a fost perfect uscat dupa cinci minute de la aplicarea ultimului strat, rezultat care mi se pare excelent.

Sa te poti coafa, imbraca, ori pur si simplu sa iti folosesti mainile fara stresul ca iti strici manichiura, la cinci minute dupa ce te-ai dat cu lac de unghii, nu inseamna doar confort ci si eficienta.

lac-de-unghii-deschis-astor-quick'n-go-45-sec

Astor Quick’n Go! 45 sec are o varietate de culori ce poate acoperi orice preferinta, asigura manichiurii un luciu frumos, iar cu spalat pe cap si ceva vase a rezistat pe unghiile mele cinci zile, folosind lacul in combinatie cu baza si top coat.

spate-lac-de-unghii-astor-quick'n-go-45-sec

Pret: 12,20 lei