Review Lait demaquillant confort, Marionnaud

Ritualul demachierii pentru ten normal si uscat cu Lait demaquillant confort, de la Marionnaud.

 

Nu cred ca trebuie sa mai spunem de ce este vital sa ne demachiem seara si dimineata, cum acest ritual trebuie integrat in activitatile noastre zilnice, ci mai degraba as vrea sa subliniez cat de important este sa folosim produse adecvate tipului nostru de piele.

Lait-demaquillant-confort-visage&eyeux-MarionnaudEu de exemplu am tenul uscat, prin urmare un demachiant pentru tenul mixt sau gras, ce matifiaza, mi-ar usca si mai tare pielea si ar crea un dezechilibru foarte serios. Aceeasi poveste este si pentru tenul mixt sau gras, care, daca ar fi demachiat cu un produs pentru tenul uscat, ar primi un plus de hidratare deloc necesar.

Lait demaquillant confort de la Marionnaud este recomandat pielii normale si uscate (fata si ochi), iar tenul meu pretentios chiar il place. Are o textura extrem de fluida, nu irita deloc pielea sau ochii, iar dupa folosire tenul se simte in mod real hidratat.  Asa ca uita de senzatia de piele care tine, inteapa ori simti ca se crapa. Demachierea corecta nu inseamna ca tenul sa “scartaie”.

Lait-demaquillant-confort-visage&eyeux-Marionnaud-omogenizat-pe-manaPuterea sa de curatare este destul de mare, a invins inclusiv un mascara si un creion de ochi waterproof, si merge folosit cu succes impreuna discuri demachiante de bumbac, fie ca aplici tehnica clasica a masajului circular, ori tip ventuza. Indiferent de alegere, ritualul demachierii trebuie finalizat cu lotiunea tonica.

Recipientul de 400 de ml este foarte potrivit pentru acasa, insa nu prea va fi comod daca vrei sa calatoresti, el singur ocupand jumatate de portfard obisnuit. Dar nu te impacienta, pentru acest produs exista si varianta travel, sau, daca te incapatanezi, pe langa bagaje iei o gentuta destinata cosmeticelor, fara restrictii de spatiu sau produse preferate lasate acasa.

Lait-demaquillant-confort-visage&eyeux-Marionnaud-ingrediente

Pret aproximativ: 52 lei