Review Rouge Coco Shine Chanel

In ceea ce priveste rujurile, pretentiile nu sunt deloc mici. Iata ce ofera Rouge Coco Shine de la Chanel.

 

Stiai ca cel mai cumparat produs de make-up din lume este rujul? Inclusiv Gina Brooke, make-up artist international care lucreaza cu nenumarate vedete de la Hollywood (Anne Hathaway, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Cindy Crawford, Britney Spears, Kathy Perry, sotii Beckham, Gwen Stefani, Madonna etc) spune ca elementul ce nu trebuie sa lipseasca din poseta oricarei femei este rujul, intrucat, fara prea mare efort, el iti poate schimba imaginea radical.

rouge-coco-shine-chanel-aplicat-pe-buze-poza-fara-blit

In aceste conditii, un simplu ruj vine cu multe asteptari, iar daca ii asociem un nume puternic, un brand de lux, avem tendinta sa devenim si mai critici.

rouge-coco-shine-chanelCumva pe buna dreptate. E ca atunci cand ai un copil premiant, care cum sa nu se califice la Olimpiada?!

Rouge Coco Shine are multe culori foarte frumoase, vibrante, mai potrivite primaverii decat nuanta testata de noi, dar am decis impreuna cu M. sa o alegem pentru ca… socheaza.

Am incercat sa surprindem cat mai fidel acest maro (73 Chic), care la prima vedere e foarte ciudat, dar pe buze se transforma intr-o nuanta subtila, naturala, fina.

Rouge Coco Shine are luciu real, nu doar in denumire, ce confera un plus de volum, facand astfel buzele sa arate mai pline.

Formula aduce un aport serios de hidratare, motiv pentru care si textura sa este extrem de cremoasa, foarte apropiata de cea a unui gloss. Probabil de aceea ramane asa de usor pe pahare…

rouge-coco-shine-chanel-close-up

La inceputul review-ului am pus fotografia facuta fara blit, pentru ca ea se apropie cel mai mult de realitate, dar iata si varianta cu ceva mai multa lumina…

rouge-coco-shine-chanel-aplicat-pe-buze

Pret: 160 lei