Review Trilliant, Sebastian

Spray pentru protectie termica si complex de stralucire.

 

Avand in vedere ca de nenumarate ori am insistat asupra protectiei termice cand te coafezi, un asemenea review practic a venit de la sine. Din start pot spune ca am folosit tot tubul, pana la ultima picatura, si este unul dintre produsele pe care cu mare drag si incredere le voi aplica si alta data.

Asa cum se vede mai jos, la ingrediente este mentionat si alcoolul, poate nu te incanta foarte tare ideea, dar sincer nu am observat ca mi-a afectat parul in mod negativ. Poate acest compus este responsabil si pentru faptul ca Trilliant nu este deloc lipicios sau uleios, cum am observat la alte produse pentru protectie termica ce nu contineau alcool, si la care trebuia sa insist cu placa pentru ca si la cele mai mici  pulverizari parul meu arata de parca primise o masca cu ulei de masline.

Trilliant, Sebastian

Inainte de ultilizare trebuie sa agiti foarte bine produsul si apoi sa pulverizezi de la 10-15 cm, fie ca folosesti apoi uscatorul de par, deci ai parul ud, sau placa ori undulatorul, si parul este uscat.

Complexul acela de stralucire este vizibil, dar discret, parul capata un aspect frumos si foarte ingrijit. Acum nu trebuie sa te astepti la un luciu similar cu cei oferit de un produs ce in sine este un gloss. Dar daca simti nevoia, evident ca il poti folosi suplimentar. Iar avantajul complexului de stralucire este ca si hidrateaza firul de par.

Trilliant, Sebastian, spray de protectie termica

Trilliant nu ingreuneaza coafarea, parul se mentine suplu, deloc incarcat, este moale, usor de pieptanat, chiar daca ai un fir mai gros sau subtire. Cel putin pe parul meu fin s-a comportat foarte bine.

Un alt aspect care m-a incantat foarte tare la Trilliant a fost ca atunci cand mi-am intreptat parul cu placa, si am pulverizat o cantitate mare de produs, parul intr-adevar s-a udat dar in maxim doua minute s-a uscat, astfel incat am facut si economie de timp, fara sa fie nevoie de interventia aditionala a uscatorului de par.

ingrediente Trilliant, Sebastian

In concluzie pentru mine Trilliant a fost eficient, pentru ca dupa ce mi-am indreptat parul cu placa si de doua ori pe saptamana, firul nu a fost deloc afectat si arata cat se poate de sanatos. Iar aroma fructata, de pepene, te duce cu gandul la vara si vacanta, indiferent de anotimp. Pentru ca cei 150 ml sunt foarte spornici si te tin vreme indelungata.