Review ulei de cuticule Phenomen Oil, Jessica

Sau ulei hidratant pentru cuticule la… microscop. Sa descoperim Phenomen Oil de la Jessica.

 

Asa cum cizmarul nu are incaltari, nici croitorul haine, si omul de beauty are micile lui scapari. In cazul meu, de peste 15 ani cuticulele au vazut numai foarfecuta de pielite, cel mai des o data pe saptamana, cel mai rar la doua saptamani. Incat, va puteti imagina, nu erau prea simpatice, ba chiar mult prea bine reprezentate (ca sa pastram o nota eleganta). Stiu, nu e ok, mi-o asum!

Prin urmare am zis ca merita sa dau un extemporal cuticulelor mele, si implicit uleiului care intra pe teritorii virgine. Ca sa imi dau seama de eficacitatea unui produs nu il folosesc o singura data, ci de mai multe ori, asa si cu Phenomen Oil de la Jessica pe care l-am aplicat la baza unghiei timp de o saptamana pana la realizarea pozelor, de doua ori pe zi.

ulei-de-cuticule-Phenomen-Oil-de-la-Jessica-aplicat-pe-unghii

Avand in vedere istoricul cu forfecuta nu prea am avut asteptari, dar dovezile foto sunt de necontestat. Cuticulele sunt extrem de bine hidratate, cu siguranta datorita uleiurilor naturale de jojoba, migdale dulci si orez din compozitie, iar cresterea lor pare a fi incetinita. Se poate vedea foarte clar ca sunt semnificativ subtiate, pot fi impinse foarte usor, si ofera  unghiei un aspect ingrijit.

ulei-de-cuticule-Phenomen-Oil-de-la-Jessica-deschis

 

Puterea de hidratare a lui Phenomen Oil se extinde si catre unghie sau zonele mai aspre ale corpului, cum ar fi coatele, genunchii sau picioarele, iar eu l-am incercat inclusiv pe calcaie, dupa dus.

ulei-de-cuticule-Phenomen-Oil-de-la-Jessica-aplicat-pe-unghii-mana-intinsa

Cei 7,4 ml pot parea o cantitate insuficienta, dar textura uleioasa face ca o picatura foarte, foarte mica sa fie de ajuns pentru masarea cuticulei si unghiei, si hidratarea lor corespunzatoare. Recomandarea Jessica este sa folosesti uleiul de doua ori pe zi, dimineata si seara. Eu recunosc ca de cele mai multe ori imi era mult mai comod sa ma dau cu ulei la birou, sa zicem pana in pranz, si sa il las sa isi faca efectul in timp ce tastam.

ulei-de-cuticule-Phenomen-Oil-de-la-Jessica

 

Pret: 79 lei