Rimmel London Nail Nurse, ingrijire completa pentru unghii

Rimmel London readuce in prim plan eleganta londoneza a manichiurii prin relansarea gamei de ingrijire, hidratare si protectie a unghiilor. Gama Nail Care devine acum Nail Nurse si beneficiaza de o formula imbunatatita pentru ca manichiura ta sa fie intotdeauna impecabila.

  Nail_Nurse_blog
Stronger Nail, Nail Rescue si Nail Base & Top Coat sunt produsele care nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de ingrijire al unghiilor.

Unghiile casante si fragile si-au gasit deja eroul: Stronger Nail, responsabil cu fortifierea unghiilor, avand o formula pe baza de calciu si keratina, care confera substantele nutritive necesare pentru cresterea sanatoasa a unghiilor de la baza. Se usuca rapid, asigurand totodata un luciu rezistent manichiurii si intarind structura si textura unghiei.

SOS unghii deteriorate? Ai nevoie de Rescue Nail, prima formula de ingrijire de urgenta a unghiilor, care asigura un tratament rapid si eficient impotriva unghiilor lipsite de rezistenta, avand rezultate vizibile in mai putin de 14 zile de la folosire. Lacul Rescue Nail ofera un finisaj lucios, dar poate fi folosit si ca lac de baza, care hraneste si protejeaza unghia inainte de a aplica oja. Unghiile nu se mai agata la colturi si nu se mai exfoliaza. E timpul sa spui bun venit culorilor intense!

Pentru o manichiura cu adevarat rezistenta ai nevoie de Base & Top Coat, un produs 5 in 1 pentru unghii dramatic de puternice si sanatoase, care netezeste suprafata unghiei consolidand-o. Unghiile cresc mai rapid, sunt mai viguroase, fiind in acelasi timp hidratate si beneficiind de un luciu aparte. Unghiile sunt mai sanatoase la doar 3 zile de la folosire, fiind mai puternice, rezistente si cu un luciu de durata. Lacul poate fi folosit atat ca strat de baza, dar si ca strat de top, pentru o manichiura durabila si desavarsita.

Adio, unghii fragile si casante! Nurse Nail este de acum aliatul manichiurii impecabile!

Pret recomandat:

Stronger Nail 18.05 lei
Rescue Nail 18.05 lei
Base & Top Coat 18.05 lei