Robert Pattinson, noua imagine a parfumului Dior Homme

Casa Dior a anuntat ca actorul Robert Pattinson este noua imagine a parfumului Dior Homme.

  Press-Release-PictureblogDe la primul sau rol important din anul 2005, in ecranizarea celui de-al patrulea roman din seria Harry Potter, Robert Pattinson a ajuns sa fie cunoscut pentru rolul sau principal in cel mai de succes blockbuster din ultimii ani, “Twilight”.

De atunci el s-a demonstrat talentul de actor in mai multe proiecte cinematografice, jucand in filme variate precum “Remember Me” de Allen Coulter, “Water for Elephants” de Francis Lawrence, in care a jucat alaturi de Reese Witherspoon, sau rolul recent din “Bel-Ami”, in care intruchipeaza celebrul personaj din romanul lui Maupassant.

Ca un tribut suprem pentru talentul lui, David Cronenberg l-a ales sa joace in cel mai recent film al sau, “Cosmopolis”, adaptat dupa un roman Don de Lillo si care a avut premiera in 2012 la Festivalul de Film de la Cannes.

De curand, Pattinson a terminat filmarile pentru cea mai recenta pelicula semnata David Michod, “The Rover”, in care mai apare si Guy Pearce. Va incepe sa lucreze la urmatorul film al lui David Cronenberg, “Maps to the Stars”, urmat de “Hold on to Me”, regizat de James Marsh, in care o va avea drept coprotagonista pe Carrey Mulligan.

Astazi, Robert Pattinson se alatura cercului exclusivist al personalitatilor Dior.

Mai multe detalii in curand…