Salvatore Ferragamo a lansat noile parfumuri Signorina EDT si Acqua Esenziale

Salvatore Ferragamo a prezentat cele mai recente parfumuri ale casei, in cadrul unui eveniment exclusivist in prezenta a peste 250 de invitati.

  intro

 

Parfumurile casei Ferragamo lansate intr-o atmosfera sofisticata la Casa Vernescu, au incantat simturile doamnelor cu noul Signorina EDT dar si al domnilor cu noul parfum masculin Acqua Esenziale. Cele doua parfumuri ale casei celebreaza traditia dar si  modernismul, luxul si atentia la detalii caracteristice celebrului brand italian.

Invitatii au putut admira pe parcursul serii atat accesorii fashion Salvatore Ferragamo, cat si parfumurile care au fost prezentate invitatilor, in acorduri de jaz si un superb dans de balet acrobatic.

Cele 2 parfumuri prezentate cu ocazia evenimentului reprezinta noile embleme ale casei.Signorina-Eau-de-Toilette-50-ml-Front-Shot

  • Apa de Toaleta  Signorina  scoate in evidenta caracterul vibrant  al unei fete chic. Este parfumul ideal pentru o femeie tanara si romantica, care isi exprima in mod natural gratia si senzualitatea. Amprenta  unui parfum  proaspat imbinat cu indrazneala si pofta de viata a unei Signorina.

Apa de Toaleta Signorina este un parfum inspirat de senzatia chic a aburului de orez, colorat de note feminine de trandafir si tonuri fructate pe o nota de baza lemnoasa.

Notele suculente de litchi si pulpa de grapefruit gustos si moale confera o nota de top fructata si naturala.

Nota de mijloc este un val delicat de note de abur de orez si trandafir proaspat oferind textura lor matasoasa.

Nota de baza, un Mousse de lapte fin si captivant este amestecata de vibratiile lemnoase de ambra ale Cashmeran-ului.

Pret:  Signorina EDT 50 ml – 286 lei

  • Potrivit stilului Salvatore Ferragamo, autenticitatea reprezinta cea mai inalta forma a luxului. Din aceasta filozofie vine sursa de inspiratie pentru Acqua Essenziale. O combinatie intre esenta, ca cea mai inalta forma de autenticitate si apa, cel mai important element natural.Acqua-Essenziale-100ml-Flacon

Citricele de cea mai buna calitate si notele verzi ale mentei impreuna cu frunzele de lamai ofera un plus de  prospetime si o vibratie aparte notei de varf.

Nota de mijloc dezvaluie tonalitatile aromatice ale elegantei muscate, rozmarinului si lavandei, amestecate cu un twist surprinzator al unei molecule, descoperire de ultima ora, Cascalone, care insufla parfumului un aer acvatic.

In nota de baza parfumul surprinde stilul distinctiv lemnos, de patchouli si vetiver, precum si confortul oferit de cistus. O semnatura autentica care se scufunda in modernitatea un nou tip de mosc numit Helveltolide.

Pret: Acqua Essentiale 50 ml – 258 lei

 

Prin invitatii care au participat la eveniment, s-au numarat Andreea Raicu, Anca Serea, Simona Patruleasa, Livia Dila, Veronica Pascu si Adrian Dura, Ellie White si Doru Tica, Roxana Iliescu, Daiana Anghel, Bianca Ionita, Andrei Niculescu (Digi Sport), Andrei Nourescu, Cristian Samfira, Mircea Solcan, Adrian Leonte, Florin Dobre si multi altii.