Sterge efectul timpului cu gama GlykoLift de la Ivatherm

Gama anti-aging GlykoLift are actiune de reparare si prevenire a aparitiei semnelor de imbatranire la nivelul pielii, fiind recomandata tuturor tipurilor de piele matura.

 

GlykoLift-CremaGlykoLift reface microrelieful pielii reducand ridurile si imbunatatind textura pielii mature.

Crema este formulata astfel incat sa mentina pielea hidratata printr-o bariera protectoare intre interior si exterior, iar serul are rolul sa penetreze mai in profunzime si sa livreze ingredientele active.

Glicostiinta sau „stiinta zaharurilor” este una dintre cele mai importante tendinte stiintifice actuale in ingrijirea pielii mature. Produsele gamei GlykoLift contin 4 ingrediente active inspirate din glicostiinta, cu proprietati complementare care maximizeaza eficienta lor:

  • Glycokine Factor S™  – oligozaharida a acidului glucuronic, o secventa naturala de zahar obtinuta prin biofermentare;
  • Extract de alge brune (Phycojuvenine);
  • Polizaharide extrase prin biofermentare din ovaz si drojdie;
  • Acid hialuronic

GLYKOLIFT-Ser-anti-aging-30-mlGlykoLift Crema este foarte bogata in ingrediente active: Glycokine Factor STM , Extract de alge brune (Phycojuvenine), Polizaharide obtinute prin biofermentare, acid hialuronic cu greutate moleculara mare, unt de karité, glicerina de origine vegetala, vitamina E,  soft-focus powder (pulbere cu efect optic de estompare a ridurilor)

GlykoLift Ser se aplica inaintea cremei anti-aging GlykoLift si contine aceeasi combinatie de ingrediente active, dar intr-o concentratie mai mare. Este o solutie apoasa, lejera, foarte rapid absorbita in piele.

 

 

Pret: crema – 116 lei,  ser – 133 lei