tanaaa.ro, pentru cadouri neconventionale

Ceasul Glamour Patch Lime, un item in trend, fresh si original, dar eco-friendly in acelasi timp si Husa pentru IPad Zattere, biodegradabila, fabricata dintr-un compozit de hartie, sunt cadourile declarate cele mai inspirate pentru femei si barbati de catre romanii care apreciaza produsele neconventionale.

 Husa-iPad-Zattere-(1)Giftshop-ul tanaaa.ro, care ofera produse neconventionale, inspirate si utile, a realizat un sondaj online cu ocazia implinirii a trei ani pentru a afla care sunt cele mai inspirate cadouri, fie pentru o femeie sau pentru un barbat, dar si care sunt cele mai inutile cadouri primite vreodata de acestia.

Cel mai inspirat cadou pentru femei a fost declarat Ceasul Glamour Patch Lime, un accesoriu la moda, in culori neon si eco-friendly pentru ca este 100% biodegradabil. Alaturi de acesta, a fost apreciata si lampa Tiny, cu un design simplu, dar inovator, perfecta pentru orice perete. Succes a avut si vaza pentru flori Axen, pliabila, care poate fi tinuta chiar si intr-o carte atunci cand nu este folosita.

Cel mai dorit cadou de barbati este Husa pentru Ipad Zattere, fabricata dintr-un compozit de hartie realizat de Papernomad, urmata de Portofelul Mighty Wallet® Stay Optimistic, rezistent la orice actiune de rupere si la apa. Un alt cadou inspirat pentru domni este Ceasul Patch Cubism, de asemenea, biodegradabil. Ceasul preferat de acestia este unul din linia Patch sport, cu printuri grafice in linii drepte.