Uma Thurman, imaginea Calendarului Campari 2014

Renumita actrita Uma Thurman este vedeta Calendarului Campari 2014 cu tema Worldwide Celebration, realizat anul acesta de fotograful Koto Bolofo.

  Campari-blog

Conceptul celebrului calendar Campari, Worldwide Celebrations, , va prezenta in fiecare luna, prin imagini inedite festivaluri din diferite culturi si colturi ale lumii.

Prin aceasta noua tema vibranta, Campari vrea sa evidentieze mai mult ca oricand caracterul global al culturii, reinterpretand fiecare sarbatoare, fiecare festival prin spiritul sau caracterizat prin pasiune, stil si unicitate.

Uma, care a jucat in rolurile principale din cunoscutele productii precum “Pulp Fiction” si “Kill Bill” este in 2014 imaginea calendarului, care le-a avut ca protagoniste in anii anteriori pe actritele pline de pasiune si stil precum Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich si Penelope Cruz.

Despre asocierea cu renumitul calendar, Uma Thurman afirma: “Este o adevarata placere sa fac parte dintr-un proiect recunoscut si indragit la nivel global apartinand unui brand legendar in lumea intreaga. As putea spune ca ador tema aleasa in acest an deoarece sunt pregatita sa impartasesc cu cei care iubesc Campari, o altfel de calatorie, plina de revelatii, o aventura invaluita de pasiune si stil, la fel ca acest brand. Fiecare luna prezinta esenta unei adevarate “worldwide celebration“, surprinsa de Koto, un fotograf admirat cu mult entuziasm in lumea stralucitoare a modei, care are privirea patrunzatoare si plina de pasiune pentru a crea imagini cu adevarat dinamice si inspirationale.“