Un look natural cu BB Cream

Cand vine vorba de imaginea lor, femeile vor sa le aiba pe toate: hidratare, ten uniform, luminos, corectare, matifiere sau anti-age, aspect natural, si daca se poate ca toate acestea sa fie intr-un singur produs este si mai bine. Ca o zana buna, companiile de produse cosmetice transforma dorintele in realitate: BB Cream.

  vizual-BB-cream-La-Roche-Posay

Istoria BB, sau Blemish Balm, incepe in anii 60 in Germania unde medicul dermatolog Dr. Christine Schrammek a folosit astfel de creme cu proprietati protectoare drept follow-up pentru procedurile chirurgicale (interventii laser, peelinguri), inclusiv cu substrat estetic, estompand cicatricile si roseata. Desigur lucrurile evolueaza, astfel incat in anii 80 asiaticii adopta BB-urile si le integreaza ritualurilor de ingrijire si machiaj.

Nici crema, nici fond de ten, BB Cream este de fapt un mix ce combina virtutile acestora, si poate fi folosit singur peste crema ta obisnuita de zi, fara sa aplici fond de ten, pielea avand un aspect ingrijit si natural, dar nu atat de finisat ca la fondul de ten. Ori il mai poti utiliza si ca o baza de machiaj, sub fondul de ten.

Astfel, BB Cream este ideal pentru un machiaj rapid cu un efect instantaneu de infrumusetare, uniformizeaza, are proprietati hidratante, matifiante sau anti-age (in functie de produsul adaptat tipului tau de ten si nevoilor sale), include factor de protectie solara, si lumineaza si cel mai obosit chip.

Vizual: La Roche-Posay